Wij rijden elektrisch

SchipholTaxi heeft 96 elektrische taxi’s rondrijden van het merk Tesla in de kleur wit, die CO2-neutraal ritten uitvoeren. Onze elektrische taxi’s zijn, behalve milieuvriendelijk, ook stil en comfortabel en daarmee een genot om in te reizen.

De reiziger heeft bovendien achterin de beschikking over een tablet, de Cabtab. Deze tablet zorgt voor veel extra mogelijkheden tijdens de taxirit. De 10 inch-tablet kan de reiziger voorzien van informatie over de rit en de bestemming en men heeft ook de beschikking over infotainment zoals nieuws, sport, films en games. Tijdens de rit kan de klant zien wat de huidige positie is en hoe de route loopt naar de uiteindelijke bestemming. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om de chauffeur te beoordelen op de tablet.

De Tesla model S heeft de uitstraling van een luxe sportwagen, maar er is veel ruimte voor bagage in zowel voor- als achterbak. Hoogwaardig vervoer en milieuvriendelijkheid gaan nu hand in hand. En omdat we voor het opladen uitsluitend gebruik maken van groene energie zijn onze taxi’s volledig zero- emissie.