Over SchipholTaxi

SchipholTaxi werd gegrond in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde taxiorganisatie met bijna 500 voertuigen en 600 chauffeurs.

Door de deregulering van de wet personenvervoer is de kwaliteit van het taxiproduct gemiddeld genomen minder geworden. SchipholTaxi heeft gemerkt dat er een duidelijke behoefte is naar gemakkelijk en betrouwbaar vervoer, tegen een acceptabele prijs. Wij streven er dan ook naar een kwalitatief goed product neer te zetten; gemak, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onze kernwaarden, waarbij we tevens streven naar technische innovatie.

De klant staat in de SchipholTaxi-visie centraal

Individueel personenvervoer is de meest kostbare en exclusieve vorm van personenvervoer over de weg en dient dan ook als zodanig behandeld te worden. Door de continue interactie met verschillende reizigers, proberen wij de wensen van deze reizigers te vertalen naar diverse voordelen en attributen, die voor onze klanten een toegevoegde waarde vormen.

SchipholTaxi wil het leidende kwaliteitsbedrijf in de regio Schiphol-Amsterdam worden voor individueel personenvervoer

SchipholTaxi streeft naar service  die de verwachting van de klant overtreft. Reizigers verwachten over het algemeen een Mercedes Benz, een taxi die op tijd arriveert en een nette chauffeur die rustig rijdt. SchipholTaxi vindt dat deze voorwaarden minimaal de basis vormen, maar daarnaast zijn we bereid om een extra stap te nemen op het gebied van persoonlijke service. Op deze manier probeert SchipholTaxi haar service kwalitatiever te positioneren.