Dé kwaliteitstaxi van en naar Schiphol

Van en naar Schiphol met onze door-to-door SchipholTaxi service. Een goed begin van uw vakantie of zakenreis begint al bij het vertrek van huis of kantoor naar de luchthaven Schiphol. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. Al onze voertuigen zijn 100% elektrische Tesla’s model S, voorzien van een tablet en free Wi-Fi. Onze chauffeurs zijn netjes gekleed in pak en servicegericht.

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op deze site; ook kunt u vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden omtrent uw vervoersvraag bij onze sales afdeling. Neem contact met ons op via de contactpagina.

TeslaModelS_Keurmerken

icon-hoewerkthet-1

Kies vertrekadres en
uw bestemming

icon-hoewerkthet-2

Bereken de ritprijs en
kies uw betaalwijze

icon-hoewerkthet-3

Uw taxi is onderweg, volg deze op uw telefoon

Schipholvervoer

SchipholTaxi is het bedrijf met de grootste vloot 100% elektrische taxi’s (96 Tesla’s model S) dat door de luchthaven Schiphol geselecteerd is om vanaf de standplaats te rijden.

Met de Teslavloot is SchipholTaxi uniek in de wereld: nergens rijden op een luchthaven zoveel duurzame taxi’s… Lees verder

VIP en zakelijk vervoer

Wilt u uw zakenrelaties of VIP’s laten ophalen of wegbrengen? SchipholTaxi heeft zeer representatieve voertuigen, bekwame chauffeurs en een hoog serviceniveau.

U kunt gebruik maken van één van onze 100% elektrische Tesla’s model S, voorzien van een tablet (de Cabtab) en free Wi-Fi. Uiteraard zijn onze chauffeurs netjes gekleed in pak en erop gericht uw VIP’s en directieleden veilig en discreet te vervoeren… Lees verder